Guhke ja kadonneiden revontulten arvoitus johdattaa lukijan huimaan seikkailuun halki Lapin lumisen erämaan.  Sadun kääpiökokoinen sankari Guhke saa eläinystäviltään tehtäväksi etsiä revontulet, jotka äkkiä ovat kadonneet taivaalta. Mukaan seikkailuun lähtevät Isabel-hiiri, Pajep ja muut tutut porot sekä Varre-kotka. Matkalla, jolle mahtuu niin iloja kuin murheitakin ystävykset kohtaavat Lapin luonnon koko sen kauneudessa ja ankaruudessa. Onnistuuko Guhke tehtävässään?

Kirja on kuvitettu ainutlaatuisella tavalla yhdistämällä maalauksia maisemavalokuviin.  Kirjan on kirjoittanut  Anssi Juujärvi, joka on ottanut myös kirjan maisemavalokuvat. Kirjan hahmojen kuvituksesta on vastannut Janette Backman akryyli -ja digitaalimaalauksin, jotka hän on yhdistänyt valokuviin.

Enemmän kirjan kuvituksesta löytyy sivulta: www.fjella.fi

Jälleenmyyjät:

Kirjoja voi ostaa Aviadorilta (linkki kustantajan sivuille). Lisäksi teoksilla on lukuisia jälleenmyyjiä pitkin Suomea ja Lappia. Kirjakauppaketjut: Suomalainen kirjakauppa, Booky, Prisma, IlonPolku-verkkokauppa Hotelliketjut: Santa`s Aurora Hotels Muut: Enontekiö: Kilpisjärven retkeilykeskus, Rajacafe, Tunturi-Lapin luontokeskus Helsinki: TRE Design Shop Inari: Gift Shop Livva, Kahvila Karhunpesäkivi, Kaunispään Huipppu Kolari: Jounin kauppa, Karilan Navettagalleria, Lumiperhonen, Luontokeskus Kellokas, Mailan putiikki Muonio: Mailan putiikki, Muonion Shoppi, Pallastunturin Luontokeskus, Sannan putiikki, TunturiKeimiö Rovaniemi: Ailo Shop, Arctic design shop, Arktikum Shop, Korundi Shop, Taito Lappi Sodankylä: Info Kirjakauppa Pukstaavi, Potkuriparkki